dilluns, 14 de gener del 2008

Possible sanció per l'empleat mort i Podathors



Aquí us portem uns articles apareguts el dissabte 12 de gener en el diari El Punt sobri la resolució d'Inspecció de Treball on s'informava que es procedeix a estendre acta d'infracció pels fets que van esdevenir a la mort del company Francisco Jurado i sobre la retirada de les Podathors després de l'últim accident esdevingut.
En l'article sobre les retirades de la Podathor, la direcció de l’Institut diu que no es retiren perquè siguin un perill sinó per eficàcia, és a dir que tots aquests accidents haguts en l'escàs temps que han funcionat aquestes màquines que han obligat a l'autoritat laboral a paralitzar aquests artefactes per posar en perill greu i imminent als Podadors/es de Parcs i Jardins no són causa justificada per a retirar-les.

" L'empresa municipal va explicar ahir a aquest diari, mitjançant una portaveu, que un dels vuit aparells ja estava donat de baixa i que quatre més estaven «apartats» del servei, i que la retirada definitiva de tots estava previst fer-la al llarg d'aquest 2008. Segons aquesta versió, doncs, la retirada simplement es va avançar arran de l'incident de dimecres. De tota manera, l'empresa assegura que la decisió s'ha pres per motius d'eficiència, no pas de seguretat
NINGÚ ASUMIRA RESPONSABILITATS, AQUÍ TOT VAL ?