diumenge, 4 de maig del 2008

Informe CGT sobre Sinistralitat Laboral


El dia 28 d'Abril, amb ’la celebració’ del “Dia Internacional de la Seguretat i Salut en el Treball”, el govern, patronals i sindicats afins, aprofiten per a “vocear” declaracions d'intencions sobre qüestions en les quals mai arribaran a acostar el muscle de debò. Des de la Secretaria de Salut Laboral del Comitè Confederal de la CGT emetem una breu anàlisi que ens demostra que el descens en algunes de les macro-xifres d'accidentalitat, no ens ha de dur a engany sobre la greu problemàtica que segueix acuitant i estripant vides diàriament de Treballadores i Treballadors de tot el món.

Només hi ha un descens en els accidents mortals en jornada de treball en un any en el qual el sector de la Construcció, on els sinistres són més probables i una vegada ocorreguts més greus -que damunt ha deixat aturada a mà d'obra, com és l'estrangera, més vulnerable per les seves circumstàncies-, ha cedit en la seva activitat.

Informe Sinistralitat Laboral

Detalls sobre l'acte de terrorisme empresarial perpetrat al Marroc. 60 morts a causa de la externalització del treball per part d'una empresa espanyola