diumenge, 17 d’agost del 2008

Promoció de la bicicleta entre els treballadors municipals


Benvolguts, benvolgudes,

En el marc del programa d'ambientalització interna de l'Ajuntament, el programa Ajuntament+Sostenible s'està impulsant, en conveni amb el Bicicleta Club de Catalunya (BACC) un projecte per la promoció del a bicicleta entre els treballadors municipals. Aquest projecte representa un nou recurs per a l'acció pensat per afavorir el coneixement i la integració de la bicicleta en els desplaçaments habituals dels treballadors de l'Ajuntament de Barcelona.
Una de les accions que es contemplen en aquest projecte és convidar als departaments municipals que així ho desitgin a disposar de 2 bicicletes plegables de forma gratuïta per tal que els treballadors del departament la facin servir.
La cessió de la bicicletes inclou també: una sessió de formació pels treballadors dintre de l'horari laboral, una sortida de descoberta de rutes fàcils vulguin a desenvolupar eines i accions que facilitin la bicicleta com a transport sostenible.
Els departaments interessats hauran de presentar una "candidatura" (document adjunt) per tal que poguem valorar l'interès dels departaments i la seva idoneïtat per la seva participació en la iniciativa. El termini per presentar la vostra candidatura és el 15 de setembre i l'heu d'enviar a (mes d'agost i setembre) hbarraco@bcn.cat i (mes de juliol) a diana.gonzalez@bacc.info
Com a contraprestació a la cessió gratuïta de les bicicletes demanem un compromís al departament, que es materialitzarà en una carta de la gerència on es farà constar: l'interès de la dependència en el projecte i que s'ha fer un ús responsable de les bicicletes i el material cedit, assumint el cost de la bicicleta o materials en cas de pèrdua o robatori. Us adjuntem un model de compromís de departament que, un cop s'hagin escollit els departaments que participaran en aquesta iniciativa, s'hauran de retornar signats pel gerent del departament

QUÈ US SEMBLA LA PROPOSTA PERS TREBALLADORS/ES DE PARCS I JARDINS?
CONTESTA A LA ENQUESTA!!!!