dilluns, 9 de març del 2009

JA NO NOMÉS PASSA DE NOSALTRES ELS EMPLEATS MUNICIPALS, SINÓ QUE ARA JA S’ATREVEIX A PASSAR TAMBÉ DELS CIUTADANS DE BARCELONA

Davant la falta d’ètica dels nostres polítics municipals, que juntament amb grans titulars de premsa es presenten davant la ciutadania com els paladins de la contenció pressupostària amb la seva anomenada "congelació salarial". CGT us pregunta:

Coneixeu els seus sous?, Coneixeu les seves gratificacions? Coneixeu les seves dietes?

L’alcalde cobra 125.194 € únicament de sou l’any 2008.* Entenem que es pugui permetre el luxe de congelar uns anyets el sou sense que es vegi afectada la seva economia familiar.

CGT posa a disposició de tots els ciutadans el Conveni i el Pacte de Condicions Laborals, on es poden comprovar les nostres retribucions.

Nosaltres entenem que no n’hi ha prou amb aquesta "congelació salarial", sinó que ells i tots els càrrecs de lliure designació, als quals per cert, no se’ls ha congelat el sou i als que per cert han estat de forma graciosa i DEDOCRÀTICAMENT nomenats, haurien de rebaixar els seus esplèndids sous i donar EXEMPLE a la ciutadania en aquesta època de CRISI. CGT us pregunta:

Coneixeu els seus sous?, Coneixeu les seves gratificacions? Coneixeu les seves dietes?

Assessors i suport (entre 20.243 € i 61.200 €), Comissionats (entre 47.879 € i 76.298 €), Gerents (entre 81.946 € i 108.200 €), consellers tècnics de districte (entre 39.238 € i 52.314 €), Directors (entre 54.317 € i 92.043 €) només de sou a l’any 2008 *

AVÍS: Amb el nou model de gestió municipal, batejada com Barcelona 2.0, augmenta de manera desproporcionada el nombre de càrrecs directius (aquests que aconsegueixen el lloc a dit), i els sous surten dels impostos dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona

Si són tan necessaris els càrrecs directius de lliure designació. Per què no es discuteix amb el Comitè d’empresa el seu contingut, les seves funcions, el seu sou?

Si no són necessaris. Per a què es creen?, ¿Per duplicar funcions?.

Potser, en època de crisi, han cregut que és una forma de crear ocupació ... per als seus amics. Doncs si és així que siguin valents i ho diguin als ciutadans de Barcelona amb un gran titular de premsa

Potser, en època de crisi, han cregut que és una forma de crear ocupació ... per a tots. Doncs si és així que facin una OFERTA PÚBLICA a la qual tots els ciutadans puguin participar, sense cobrament de taxes d’examen.

La CGT de l’ajuntament de Barcelona, es dirigeix als treballadors municipals i a la ciutat de Barcelona per animar-los a que juntament amb nosaltres exigeixin a l’alcalde, a la seva executiva d'ICV i PSC, i a la resta de Regidors de tots els colors polítics els comptes clares sobre els seus ingressos, i els de tots els càrrecs que han nomenat a dit.

AIXÒ SI QUE SERIA UN VERITABLE TITULAR SOCIAL

POLÍTICS Municipals, gerents, Consellers tècnics, Consellers de Districte a temps complet (aquests són de nova creació) comissionats, i altre personal col·locats a dit: Que prediqueu?

Vosaltres hauries administrar els impostos dels ciutadans i no cobrar d’ells els vostres elevats sous.

A cadascú de vosaltres us hauria de pagar el vostre propi partit, amb les quotes dels vostres afiliats. A veure si així col·loqueu tants càrrecs de confiança.

Això si que seria democràcia i no la vostra PARTITOCRÀCIA

* http://w3.bcn.es/fitxers/ajuntament/retribucions22008.276.pdf