dilluns, 27 d’abril del 2009

CGT RECLAMA LA UNITAT DE TOTS ELS TREBALLADORS PER UNA NEGOCIACIÓ JUSTA

CGT us recorda que fa dos mesos CCOO i UGT van enviar a tothom un full en el que deien que la proposta econòmica que oferia l’Ajuntament quedava “ molt lluny de la reivindicació expressada per ambdós sindicats en les meses, que és garantir el 3% per aquests dos anys”.

Si l’Ajuntament continua mantenim la seva proposta, perquè han canviat ells de parer, perquè han signat la mateixa proposta de fa mesos?...Aquí teniu el preacord

Sabeu que han aconseguit aquests grans lluitadors, i a l’hora gran negociadors sindicals?... RES, res de res, han signat el que donava l’Ajuntament fa mesos.

Només han negociat el moment de dir AMEN. L’Ajuntament els hi ha dit: Fins aquí hem arribat, prou de jugar a fer de negociadors. Ja m’he cansat de jugar. Ara toca signar. I els dos sindicats domesticats, ho han fet a esquenes dels treballadors

CGT us diu: que han signat a esquenes de la resta de sindicats presents a la Junta i al Comitè i inclosos els seus afiliats.

CGT us recorda que en la darrera Assemblea General es va proclamar a tots els vents: UNITAT, UNITAT!!!! Ells van entendre que aquesta “unitat”, era política-sindical d'UGT, CCOO i l’Ajuntament PSC, IC-V)

CGT reclama una NEGOCIACIÓ transparent amb la participació de TOTS el sindicats i els treballadors.

Que la crisi la paguin els rics, i als polítics de l’Ajuntament els hi diem: baixeu-vos els salaris, fitxeu-vos un màxim salarial mai superior al de un nivell 26. I amb aquest diners podrem contractar més personal, que falta fa!

A tots els que pugueu venir, us esperem el Dilluns dia 27 a l'acta de signatura del seu Conveni per part de CCOO i UGT, en Escar, 1 a les 13'00h.

Per la contenció del salaris dels politics electes i dels que dedocràticament ens han col·locat ells (amb salaris que surten del nostre Capítol I- massa salarial)

Per el manteniment dels nostres salaris

NO a les externalitzacions i privatitzacions

Per la creació d’ocupació pública

DISCUTEIX I ORGANITZAT: AFILIAT A CGT

1 comentari:

Anònim ha dit...

leo que los compañeros-as de la CGT del ayuntamiento se han puesto las pilas, de que a veces no es bueno el consenso, con las de mas centrales sindicales.Espero que en parques hagamos lo mismo;Y dejar que los compañeros sepan cuales son nuestras propuesta y que decidan ellos.
Mas vale ir solo que mal acompañado