dilluns, 30 de maig del 2011

Crida a tota la plantilla de Parcs i Jardins: dia 1 de juny a les 17:30 h. a la Plaça Catalunya

El dimecres passat, a l'assemblea de treballador@s que es ve celebrant a la tarda, es va decidir convocar per aquest dimecres 1 de juny una concentració creativa, un taller de ninots a les 17.30 h. a la Plaça Catalunya, per tal de fer visible la nostra lluita, en defensa dels serveis públics, pel compliment dels nostres acords i per un mon més just.


Cal que la plantilla segueixi exercitant la saludable capacitat d'indignació i plegades ens posem d'acord en una lluita comuna, com és el manteniment del servei públic. Aquesta lluita es torna del tot necessària en aquests temps tan difícils com encoratjadors.


Recordeu que cal portar roba de feina vella , guants, mitjons i perxes , alguna agulla i fil per cosir-los... imaginació i alegria. Porteu també idees, totes seran debatudes a l’assemblea.


També, per altre banda informem que l'assemblea d'afiliats i afiliades de la CGT dona tot el suport a les assemblees dels dimecres i a la lluita dels Indignats acampats a la Plaça Catalunya, aquest suport encara es veu més reforçat desprès de la brutal repressió dirigida per en Felip Puig, "Don limpio".



Recorda també anar de verd.

Ens trobem dimecres

dia 1 de juny a les 17:30 h. a la Plaça Catalunya.


No hi faltis.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

como buenos burgueses qe soispodeis llevar unas cajas de leche para los acampados bueno mejor dinero qe ustedes ganan mucho viva la cgt capitalista

Anònim ha dit...

Eso es todo lo que puedes aportar?
que triste.

Anònim ha dit...

yo a la plaza voy muchos dias, pero eso de una asamblea de trabajadores de parcs no lo recuerdo, y ntampoco se si encaja en la dinamica de la plaza.
Protagonismos, mejor en operación triunfo

Anònim ha dit...

El futuro de la asamblea, lo decidira la misma

Anònim ha dit...

sois una autentica farsa siempre jugando a las tragaperras trileros

Anònim ha dit...

De la meva caseta anirem dos
Salut I fins dema, salut i alegria.

Anònim ha dit...

Lo que me gusta de este Blog es que cualquier inbecil como el de las 19:26 , el primer mensaje valla, puede decir la suya,a eso se le llama:
LIBERTAD DE EXPRESIÓN.
Saludos y Suerte.