dimecres, 22 de febrer del 2012

ASSEMBLEA GENERAL 24 de febrer

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest es el premi a la nefasta gestió a l'administració pública, despés de omplir-se les butxaques, d'aquesta colla de pocavergonyes.

Alguns càrrecs «ecosocialistes» d'ICV es col·loquen a Agbar
L'exconseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, n'és assessor i l'exregidora de Barcelona, Imma Mayol, ha representat la companyia a les Balears
Els "ecosoalistes" també es col·loquen a l'empresa privada després d'haver passat anys cobrant com a càrrecs públics, si més no és el que es desprén d'una informació publicada avui pel diari El Mundo : quatre antics alts càrrecs d'ICV a la Generalitat i a l'Ajuntament de Barcelona s'han vinculat laboralment a Agbar (Aigües de Barcelona, companyia adquirida per Suez Evironement ara fa dos anys), companyia a la qual el Govern català durant l'època del tripartit va adjudicar obres per valor, pel cap baix, de 182 milions d'euros.

L'exconseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, l'exsecretari de l'àrea, Eduard Pallejà, l'exdirectora de serveis del Departament, Elisenda Rius, i l'exregidora de l'Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol -esposa de Joan Saura ara senador a Espanya-, han encarrilat, des de diversos graus de compromís "econòmic", la seva vida laboral cap a Agbar després de no seguir en els seus càrrecs a l'Administració, el que es coneix, en els cercles avisats, com "la porta giratòria".

En el cas de l’exconseller Baltasar -tothom recorda la seva nefasta gestió contra l'Agència Catalana de l'AIgua-, que quatre mesos abans de deixar la conselleria encara va adjudicar la construcció de la dessaladora del Prat del Llobregat per un valor de 230 milions i dels quals 92 milions eren per a Agbar, ofereix a través d’una empresa d’assessoria ajuda a l’empresa de serveis d’aigua, malgrat no està en nòmina.

Sempre segons el rotatiu, Elisenda Rius és directora de recursos humans d'aquesta companyia, dedicada al món de l'aigua; Baltasar assessora l'empresa -com dèiem-, però sense estar en nòmina com Rius; Pallejà treballa en una consultora que té Agbar com un dels seus principals clients, i Mayol està vinculada a la companyia a les illes Balears, ja que la setmana passada els va representar en una trobada organitzada per la Universitat d'aquesta comunitat autònoma.

Mayol representa Agbar a les Balears

La vinculació d'Imma Mayol a Agbar es pot comrpovar al web de la Universitat de les Illes Balears . Efectivament, el passat 15 de febrer les rectores de la Universitat de Girona (UdG), doctora Anna M. Geli, i de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctora Montserrat Casas, es van reunir amb els representants de l’empresa d’aigües Agbar, Manuel Cermerón i Imma Mayol, per concretar els objectius i les actuacions a desenvolupar en el marc del Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA).

Anònim ha dit...

Quina vergonya!!!!

I que se suposa que hem de fer els ciutadans....? Somriure, riures les gracietes dels politics? Fer conm si res? Quins poca-vergonyes!!!! Per a ells no hi ha crisi, pel que es veu....Una cosa es clara: en la corrupció i els xollos, els politics tant de dretes com esquerres TOTS SÓN IGUALS. Fàstic de Baltasar, fàstic de Mayol, quina pajara!

Ara tot seran excuses, bla, bla, bla....xoriços, desgraciats