dijous, 18 d’octubre del 2012

Treballadors Municipal TOTS A UNA




Mes de dos milers de treballadors de diverses empreses municipals i de l'Ajuntament ens hem manifestat pels carrers de la ciutat per protestar contra les retallades socials i laborals aprovades pel Govern espanyol i aplicades per el govern municipal del sr. Trias. Aquesta és la primera manifestació unitària que se fa en moltíssim anys.

Milers de treballadors de les empreses públiques municipals, entre ells els jardiners,  els bombers de Barcelona..., s’han concentrat aquest dimecres a la plaça de Sant Jaume per protestar contra les retallades socials i laborals que els afecten. Concretament rebutgem les reformes salarials i d’ocupació aprovades pel govern central en el decret 20/2012. Unes reformes que està aplicant el consistori. Els treballadors denuncien que no pot ser que l’Ajuntament digui que té prou diners per pagar les nòmines i que alhora apliqui les retallades que mana Madrid.

Es tracta de la primera manifestació conjunta i unitària que fan els treballadors dels serveis públics municipals. Però no en serà l’única. Els treballadors ja han pactat un calendari de mobilitzacions després que ahir presentessin la Coordinadora Sindical de Serveis Públics Municipals, una nova plataforma sindical.

1 comentari:

malesherbes ha dit...

JUNTOS PODEMOS el lunes 22 A LAS 18H. dentro de la jornada de lucha de los empleados municipales cadena humana alrededor del AJUNTAMENT

SI SOMOS MUCHOS LO PODREMOS CONSEGUIR

PÁSALO