dimarts, 25 de març del 2014

Manifestació "Resistència i lluita per tenir futur" el 29 de Març a Barcelona

MANIFESTACIÓ UNITÀRIA. DISSABTE 29 DE MARÇ DE 2014, 18’30 HORES A PLAÇA CATALUNYA

DESOBEDIÈNCIA 2014 DAVANT LES [RE]TALLADES DE DRETS I LLIBERTATS, ENS PLANTEM!!!!!

En aquest país i a les nostres ciutats, el feixisme, el gran capital i les oligarquies de sempre, van posant en pràctica, amb pas ferm i constant, les polítiques més reaccionàries d’Europa.
La llei de l’avortament d’aquest ministre castís, representant avantatjat del clericalisme més ranci i obscur, tira pels sòls els drets recuperats per les dones en els últims 50 anys. La llei del ministre Wert suposa una volta a l’educació dels temps del “ florit pensil” i l’esperit nacional. La reforma laboral continua pas a pas el dictat del Fons Monetari Internacional i el Banc Central Europeu, aprofundint en la pèrdua de drets dels treballadors i les treballadores, aplicant un ERE i un altre, abocant a la joventut a la precarietat i a l’emigració, i enfonsant en l’abisme de l’atur a sis milions de persones.
La banca espanyola somriu mentre veiem atònits com ara el que mola són els “bancs dolents”, s’expulsa als jutges que persegueixen els delictes fiscals i es destinen fons públics per rescatar negocis privats. La destrucció dels serveis públics segueix imparable mentre paguem busos, metros i trens, a preu de limusines. La cadena de privatitzacions dels serveis bàsics com l’aigua, llum, gas, etc. no cessa; com tampoc es deté la destrucció de la sanitat pública, la retallada fins a la nàusea de les pensions de la nostra gent gran, les prestacions per dependència, les ajudes socials a les cada vegada més nombroses persones que aquest injust sistema deixa en les seves cunetes i als quals en molts casos se’ls roba fins a la dignitat de tenir un sostre.
JPEG - 693.8 kB
Ens volen callats i callades i submisses i submissos. La llei mordassa i els judicis i condemnes als qui no van fer sinó exercir el seu dret a la vaga (que aviat desapareixerà també) i a la protesta enfront de tanta injustícia, són un intent d’acoquinar als joves, a la classe treballadora, i a qualsevol ciutadà assenyat que no estigui disposat a que li col·loquin de nou un jou disfressat de democràcia.
Una democràcia que resideix en un parlament al que no podem ni apropar-nos a risc de ser apallissats i mutilats, detinguts, empresonats, jutjats i condemnats com es pretén ara amb els qui fa un any es van manifestar davant el Parlament de Catalunya i amb els quals ens solidaritzem en aquesta manifestació.
Des de CGT, farts de la inconsistència i la docilitat dels grans sindicats, de les falses promeses dels polítics, de la covardia de molts jutges, del terror de les forces policials, de l’embrutiment i manipulació de molts mitjans de comunicació, de les polítiques municipals que converteixen als barcelonins en figurants d’un parc temàtic per a turistes i congressistes de jaqué al que anomenen Barcelona, fem una crida conjuntament amb altres col·lectius i organitzacions a participar en aquesta manifestació i a continuar amb la mobilització i la desobediència, fins a aconseguir un canvi real.
El 29 de març, defensem tots els nostres drets, lluitem per una societat justa, que no ens llevin allò que més temen: la LLIBERTAT.

Resistència i lluita per tenir futur


Manifestació "Resistència i lluita per tenir futur" el 29 de Març a Barcelona.
DIA: 29 de Març
LLOC: Plaça Catalunya de Barcelona
HORA: 18’30 Hores
Convoquen diverses entitats i moviments socials, entre ells la Federació Local de CGT Barcelona