dimarts, 24 de març del 2015

Marxa de la dignitat "Pa, treball, sostre i dignitat"



Avui, com ahir, encara que amb motius lleugerament diferents i sempre amb el mateix objectiu "el repartiment de la riquesa lluitant per revolució social". Avui a diferència de la marxa del 2014, que representava l'escenificació en marxa a Madrid, com el final del camí, suposant la culminació de successives petites protestes, repartides pel país. La convocatòria, i per tant, totes les seves sensacions despertades a la marxa del dissabte 21-M, en canvi, significa el principi d'una travessia tenint la seva culminació en una vaga general el proper 22 d'octubre. I seguirem, tornarem al 2016 amb totes les ganes i motivades, sempre vigilants davant les agressions constants que suportem. Veient i analitzant un any després de la marxa del 22-M, la situació no ha canviat, acreixent els perversos efectes de les polítiques d'austeritat imposades des de la troika.

Oposant-nos a reformes laborals, retallades de llibertats i agressions a una llibertat bàsica com la d'expressió. Afectades per mesures cada vegada més restrictives, vam trencar la mordassa venint des de innombrables racons de la Península Ibèrica i illes. Érem parades, preferentistes, sindicalistes, desnonades, malaltes d'hepatitis C, tancades i resistents als hospitals, treballadores públiques, en gran perill d'extinció, com un ampli ventall de representants de col·lectius. Omplim els carrers centrals de la ciutat de Madrid, 12000 segons delegació de govern, centenars de milers segons altres fonts.

Total les descamisades ens vam haver arremangar i posar-nos en marxa per deixar palès que no ens enganyen i amb il·lusió, divertides i creatives alliberem les nostres boques, de la seva mordassa, cridant i desgallitan-nos amb frases estil "al parlament no està la solució, la solució és la revolució "," no permetrem ni un desnonament més "," pa, treball, sostre i dignitat ", etc. Demostrant una altra vegada una gran enteresa, tot i la pluja vam entrar dignes i orgulloses a la capital del regne, repartides en nou columnes, des de totes les comunitats autònomes, confluint en plaça Colon. En un escenari instal·lat, dos dels promotors de la marxa van llegir un manifest per exigir "una vida digna" defensant "un programa de mínims" com a pas previ a una vaga general laboral, de consum i social pel 22 d'octubre.

Cridem, estripades pel dolor, que pateixen les persones preses i agredides per aquest sistema en els seus centres d'extermini i internament, tota la solidaritat activa a col·lectius que últimament estan en plena lluita les treballadores acampades, com el nostre suport mutu i sincera menció a les represaliades del parlament català que sent absoltes per l'Audiència Nacional i incomprensiblement condemnades a tres anys de presó pel Tribunal Suprem, en un acte d'agressió a totes nosaltres.

JO TAMBÉ estava AL PARLAMENT