dijous, 5 de març del 2015

Valoració d'urgència de la reunió amb Roman Llagostera, Gerent de Parcs i Jardins.



Després del compromís aconseguit ahir; aquest matí ens hem reunit, en els locals de Personal de Parcs i Jardins al carrer Tarragona, amb el gerent Roman Llagostera i amb la presència del director de RRHH Alfred Medina.

Al principi el gerent ens ha mostrat el seu malestar per l'acció d'ahir i el seu compromís d'escoltar-nos sempre que sigui necessari. En la seva intervenció ens ha exposat que havia d'analitzar millor l'escrit presentat, encara que estaria disposat en quinze dies a donar-nos respostes a les nostres demandes domèstiques (compliment del Conveni i diferents acords).

Respecte a les privatitzacions i la convocatòria d'oferta pública, com que són temes polítics,  ha de ser l'alcalde Trias i l'equip de govern els que tenen la potestat per solucionar-ho. 

Sobre la convocatòria d'Oferta Pública d'Ocupació (OPO), ha argumentat que el govern del PP els "impedeix" convocar noves places, però ens ha reconegut al final que encara que no estigués "prohibit" tampoc tenen voluntat de contractar personal nou. 

En definitiva, el Gerent s'ha expressat de forma genèrica i amb moltes vaguetats sobre les solucions als problemes del compliment del Conveni, comprometent-se en el termini de quinze dies a donar-nos resposta i ha estat categòric en que no té potestat ni voluntat d'aturar les privatitzacions ni de convocar les places per contractar el personal necessari (OPO) i oferir un bon servei als Parcs i Jardins de la ciutat.