dilluns, 2 d’octubre del 2017

Davant de la Convocatòria de Vaga General del 3 d'octubre de 2017 i les agressions sofertes l'1O


Centenars de ferits, milers de cops de porra, ulls perduts, bales de goma, escoles destruïdes.
Els nostres carrers avui s’han omplert de terror i sang. 
Sang, la nostra, la del poble.
Les porres, les de sempre, les de les forces de seguretat de l’Estat. 

Ja feia setmanes que veiem com la repressió s’intensificava i afectava directament a milers i milers de treballadors i treballadores. Aquest diumenge, però, hem vist com ha superat el pitjor dels escenaris previstos.
Front això cal donar la resposta contundent que es mereix, l’eina més temuda de la classe treballadora: la Vaga General.
Una Vaga General que aquest dimarts 3 d’octubre plantarà cara a la repressió i promourà una gran mobilització per donar-hi resposta.

Per tot això, des de la secció sindical de la CGT de Parcs i Jardins cridem a tota la classe treballadora a fer vaga, participant de totes les convocatòries que hi hagi previstes pel dia 3 d’octubre.
La secció Sindical de CGT  de l'I.M Parcs i Jardins s'afegeix i recolza la vaga del proper dia 3/10/2017 perquè creiem que és una convocatòria per defensar els nostres drets socials i laborals i la voluntat popular: per fer front a la repressió, per lluitar contra totes les retallades de drets socials i laborals, i en definitiva, per defensar el poder de la gent i el poder de les treballadores.




CONVOCATÒRIA:
9:00 Via Laietana CGT per fer pancartes
11:00h Metro Jaume I. Piquet ciutadà cap a plaça Universitat
12:00h Plaça Universitat

18h Jardinets de Gràcia
Nota: No teniu cap obligació de comunicar a cap superior si fareu o no fareu vaga abans del dia de la convocatòria. De fet, si algú us ho demana ha de saber que està vulnerant un dret fonamental. Els treballadors i treballadores comuniquem a l’empresa que fem vaga el dia de la mateixa, simplement no assistint al nostre lloc de treball. Aquesta és la única comunicació que cal. Qualsevol comunicació  a priori es voluntària


2 comentaris:

Anònim ha dit...

ahora muy bien, pero ya os ha costado.hasta ahora de las agresiones a la nación catalana habéis pasado.todos sabemos que como sección sindical sois unionistas de facto, lo cual es vuestra elección,respetable,pero también manifiesta.cada cual sabe con quien va en la que se esta preparando

Anònim ha dit...

y si no tengo razón en lo que digo, me retractare si vuestra sección sindical se manifiesta a favor de apoyar la creación de una republica catalana en los momentos históricos que estamos viviendo